jueves, 8 de noviembre de 2007

Conferencia nacional del PSC

Company@s,

Com cada any intercongressual, aquest tenim Conferčncia Nacional del PSC.

Sota el lema “CATALUNYA 2010: infraestructures, habitatge i convivčncia”, la VI Conferčncia Nacional del PSC se celebrarŕ els propers dies 24 i 25 de novembre d’enguany al Palau de Congressos de Girona (adreça i horaris, a sota).

Tota la informació sobre la Conferencia la teniu en aquest enllaç.
L’Assemblea d’ahir dimecres va escollir els delegats i els va mandatar perquč presentin esmenes en noms de l’agrupació al document base de discussió, la Ponencia Marc (la teniu també en aquest enllaç), que us adjunto.

A tal efecte, el proper dimarts dia 13 a les 19 h. celebrarem una reunió al local del partit, oberta a afiliats, afiliades i simpatitzants. Us encoratjo a que llegiu la pončncia (hi ha cňpies també al local) i que feu totes les aportacions que considereu convenients, per discutir-les proper dimarts i poder fer sentir la veu de Martorell a la Conferčncia.

Els no afiliats, a part de a la reunió, també poden fer aportacions directament per email a conferencia@socialistes.cat, indicant a l'apartat 'assumpte' la paraula 'aportacions'

Per altra banda, qualsevol afiliat/da o simpatitzant que vulgui assistir com a convidat/da l’haurŕ de fer saber a organització (Gregorio Rísquez) a la major brevetat.

Per últim, us informo que el proper dimecres, 14 de novembre a les 19 hores al centre Citilab (Pl.Can Suris, s/n) de Cornellŕ de Llobregat hi ha una renió preparatňria de la Conferčncia oberta a tothom sota el títol “Habitatge: un dret per a tothom”, amb:

- Antoni Balmón , alcalde de Cornellŕ de Llobregat
- Roberto Labandera , diputat al Parlament de Catalunya
- Oriol Nel·lo , secretari per a la Planificació Territorial de la Generalitat
- Modera: Ernest Maragall, Secretari de Programes i Conferčncia Nacional el conseller d´Educació de la Generalitat

S’ha de confirmar l’assistencia al tel. 93 495 54 22, o bé al mail conferencia@socialistes.cat.

I aixo és tot (de moment), bona feina i ens trobem el 13.

Salut,

Toni Mantis
Secretari de comunicació
(en funcions)
PSC Martorell

No hay comentarios: