jueves, 8 de noviembre de 2007

Deixa'ls retratats

Una idea...

http://servicios.renr.es/servicios/galeriasMultimedia/index.jsp?pIdPortal=32&pIdGaleria=470&pIndice=0

Regió7
GALERIA


Pot enviar les seves imatges a retratats@regio7.com
El teu carrer està brut? Hi ha cotxes que fan nosa? Els contenidors vessen de brossa? Deixa'ls retratats! Treu la càmera, fes una foto i envia-la perquè tothom ho vegi. La publicarem a la web i al diari (La publicació al diari requereix un mínim de qualitat tècnica per garantir-ne la correcta reproducció en paper).


Anterior » 1 2 Siguiente »

Nota de premsa: el PSC Martorell fa rectificar Salvador Esteve

Celebrem el triomf de la llibertat d´expressió, però continuem sense refiar-nos de que a algú no se li puguin anar les tisores una altra vegada.

Al butlletí municipal de novembre hem vist amb satisfacció que s'ha publicat íntegre l´article que es va censurar l´octubre, juntament amb el d´aquest mes. Per cert, no podem posar l´enllaç al butlletí perquè, continuant amb la seva política de “transparència informativa”(?), CiU no el penja a la web municipal des de juliol.

La pressió democràtica del PSC, una vegada més, ha donat resultat. Ja estem acostumats a tenir que defensar la llibertat d´expressió amb els governs d´Esteve. Encara recordareu com al 2001, quan se´ns va voler excloure de la Fira d´entitats, la mobilització socialista va fer que l´any següent tots els partits polítics poguéssim tenir representació en aquest esdeveniment.

La publicació de l´article censurat era una de les coses que exigíem. Però també exigíem a l´alcalde Esteve que assumís la seva responsabilitat política, cosa que no ha fet.

Això és més imperdonable quan, al seu òrgan de comunicació, CiU va reconèixer que “És cert que els socialistes tenien raó a l´hora de queixar-se ja que l´article del regidor Emilio Rubio va ser manipulat”.

Es suposa que si hi ha una cap de premsa i una regidora de comunicació ben retribuïdes (a part del mateix alcalde, màxim responsable) estan per alguna cosa, com per exemple vetllar perquè les informacions que surten de l´ajuntament siguin correctes.

Com a tota defensa, CiU parla d´una suposada carta de disculpa de l´empresa editora (que mai ha arribat al PSC), i de la que es publica un suposat extracte al Butlletí, en el no apareix enlloc logotip, signatura ni segell identificatiu de qui la pugui haver redactat. Si existeix aquesta carta, està clar que ha estat redactada a posteriori i sota pressió de qui s´ha volgut descarregar de culpa.

En definitiva, celebrem el triomf de la llibertat d´expressió, però continuem sense refiar-nos de que a algú no se li puguin anar les tisores una altra vegada, vista l´actitud per part de l´alcalde de dir “no he estat jo!” i de voler “matar al missatger” quan es dona una fallida tan gran de la cadena de responsabilitats polítiques, com ha estat en aquest cas.

Continuarem vigilants.

PSC Martorell

Conferencia nacional del PSC

Company@s,

Com cada any intercongressual, aquest tenim Conferčncia Nacional del PSC.

Sota el lema “CATALUNYA 2010: infraestructures, habitatge i convivčncia”, la VI Conferčncia Nacional del PSC se celebrarŕ els propers dies 24 i 25 de novembre d’enguany al Palau de Congressos de Girona (adreça i horaris, a sota).

Tota la informació sobre la Conferencia la teniu en aquest enllaç.
L’Assemblea d’ahir dimecres va escollir els delegats i els va mandatar perquč presentin esmenes en noms de l’agrupació al document base de discussió, la Ponencia Marc (la teniu també en aquest enllaç), que us adjunto.

A tal efecte, el proper dimarts dia 13 a les 19 h. celebrarem una reunió al local del partit, oberta a afiliats, afiliades i simpatitzants. Us encoratjo a que llegiu la pončncia (hi ha cňpies també al local) i que feu totes les aportacions que considereu convenients, per discutir-les proper dimarts i poder fer sentir la veu de Martorell a la Conferčncia.

Els no afiliats, a part de a la reunió, també poden fer aportacions directament per email a conferencia@socialistes.cat, indicant a l'apartat 'assumpte' la paraula 'aportacions'

Per altra banda, qualsevol afiliat/da o simpatitzant que vulgui assistir com a convidat/da l’haurŕ de fer saber a organització (Gregorio Rísquez) a la major brevetat.

Per últim, us informo que el proper dimecres, 14 de novembre a les 19 hores al centre Citilab (Pl.Can Suris, s/n) de Cornellŕ de Llobregat hi ha una renió preparatňria de la Conferčncia oberta a tothom sota el títol “Habitatge: un dret per a tothom”, amb:

- Antoni Balmón , alcalde de Cornellŕ de Llobregat
- Roberto Labandera , diputat al Parlament de Catalunya
- Oriol Nel·lo , secretari per a la Planificació Territorial de la Generalitat
- Modera: Ernest Maragall, Secretari de Programes i Conferčncia Nacional el conseller d´Educació de la Generalitat

S’ha de confirmar l’assistencia al tel. 93 495 54 22, o bé al mail conferencia@socialistes.cat.

I aixo és tot (de moment), bona feina i ens trobem el 13.

Salut,

Toni Mantis
Secretari de comunicació
(en funcions)
PSC Martorell