miércoles, 30 de abril de 2008

Un retrat controvertit


L’altre dia, en fa tres o quatre, vaig rebre al meu mòbil un missatge que deia que a la muntanya del telègraf algú havia pintat el “retrat” de un regidor de l’Ajuntament. La persona que em va enviar l’avís, de la Vila, també em va escriure, es clar, el nom del retratat, dient-me, de pas, que tot el barri ja havia vist l’obra d’art.

El meu primer pensament va ser preguntar-me qui havia pogut retratar a un regidor (tinent d’alcalde per mes senyes) de l’Ajuntament, i vaig recordar que, tant el telègraf com la Serra de Les Torretes no son llocs adients a fer-se autobombo el Govern de CiU, ja que, mes aviat, son llocs d’afirmació independentista (cosa que CiU “pues va a ser que no”).

Aleshores fuetejat per la curiositat de veure reflectit, a gran escala, el rostre de un dels tinents d’alcalde més estimats pel poble, em vaig afanyar a anar-lo a veure i em vaig trobar la sorpresa de que el retrat que m’havien dit que s’assemblava tant no era així, em sembla a mi, ja que “l’huracà” te les orelles una mica més curtes.