martes, 12 de agosto de 2008

Una gestió dolenta dels Serveis Bàsics


Una noteta enganxada al vidre de l'ambulatori de Torrent de Llops, ens informa (als que van allà) que, per vacances del personal, romandrà tancat fins el 29 d'agost. La noteta també diu que es podran fer algunes gestions, però que les consultes es faran des de l'ambulatori de Buenos Aires, ja que resten oberts aquest i el de la Vila.




Crec que es vergonyós que el que s'anomena EQUIP DIRECTIU, no sàpiga gestionar un servei bàsic per les persones com es el de la salut. La meva (nostra) protesta també te que anar cap els responsables de l’àrea de serveis territorials ja que, donant per bo el fet, es veu que tampoc els saben gestionar.


La meva indignació no te res a veure amb qui mani o deixi de manar a la Generalitat i a la Conselleria de Salut (responsable de donar aquest servei al territori), sinó que va en direcció als ineptes que no saben regular les vacances de les persones de les quals en son responsables, així com de donar el servei que el poble demana tant sigui estiu o hivern.

Amb la seva ineptitud de gestionar, fan que les urgències dels hospitals es carreguin més del compte, fan que els ciutadans que no s'han enterat d'aquestes vacances (perquè no han informat a la població del fet, excepte pel paperet enganxat al vidre) vagin amunt i avall de Martorell per que algú els visiti!



I l'Ajuntament? Quin paper ha fet en aquest tema?

Perquè no ha informat (tal com acostuma a fer l'Esteve quan envía cartetes a tots el ciutadans de Martorell de les obres que es fan a la vorera de casa seva) de que es tancava el centre de salut que fan servir més de cinc mil persones?

Clar...com que l'ambulatori de la vila està obert, tant se l'hi en fot...

I mentre tant, els barris de Torrent de Llops, Bóviles, El Pla.... que els hi importa a Convergència! El nen te el chiringuito obert a la vila.

Per altre banda, si hi ha quatre metges a l'ambulatori de Torrent...no s'en poden anar de vacances dos i els altre dos quedar-se per donar servei als residents dels barris abans esmentats???

Tan difícil es planificar el treball de quatre o sis persones...?

Senyors i senyores del PSC, aprofiteu que la consellera es del vostre partit i denuncieu aquests fets, que demani explicacions als responsables del tancament del ambulatori i que dongui les instruccions oportunes perquè l'any que ve no es torni a repetir!

Ja veureu com les coses, si es parlen, al final s’arreglen.