domingo, 13 de abril de 2008

El PSC Martorell exigeix una rectificació al regidor del PP

11/04/2008

La campanya del PP de crispació permanent contra Zapatero als darrers quatre anys s’ha convertit en desesperació per alguns quan han vist que no ha servit de res, que el PP ha tornat a perdre i que han millorat els resultats del PSOE a Espanya i del PSC a Catalunya i a Martorell.

Només així s’entén l’exabrupte de Francesc Arpal, regidor del PP, al darrer butlletí municipal d’abril, quan diu que la victòria socialista ha estat pel suport dels “tontos útils”.

Senyor Arpal, segons vostè, quants dels 6.454 votants del PSC a Martorell, dels més d’un milió sis-cents mil a Catalunya, dels més d’11 milions de votants socialistes a Espanya són “tontos útils”?

Hi han coses a política que no es poden deixar passar, i una d’elles és l’insult a les persones que han exercit el seu dret al vot. Aquí no es poden fer consideracions de si s’ha de contestar o no a la provocació: s’ha de sortir decididament al pas de qualsevol menyspreu els valors democràtics, patrimoni de tots els ciutadans i ciudatanes i de tots els partits.

El PSC de Martorell li exigeix, senyor Arpal, una rectificació pública de les seves paraules.

Font: PSC Martorell