jueves, 15 de noviembre de 2007

Article del Sr. Maudili Prieto en L'Informador" de Martorell

Avui he tingut ocasió de llegir l'article del Sr. Maudili Prieto en “L’Informador” de Martorell i he arribat a la conclusió que aquest senyor té un problema important.

Mai està d'acord amb no-res i per descomptat que el seu problema més greu és que està sempre en contra de les dones.

Entre altres coses s'atreveix a dubtar de la primera detenció que els Mossos han fet i que va ser un home que havía maltractat la dona i els seus fills, pel sol fet que, segons ell, els Mossos s’han tornat tant femenins que ja no responen a éstimuls masculins ????

També s'atreveix a dir que:

“el Sr. Joan Saura i el seu segon a ICV i a Interior, Sr. Joan Boada, han impregnat de tant color violeta el cos suposadament nacional de Catalunya que no saben distingir entre una mentida d’una dona desquiciada i un maltractament de veritat”

Déu meu, ¿Que li ha passat a vosté amb les dones, Sr. Prieto? ¿Quina causa tan greu li ha ocasionat aquest odi tan profund que té en el seu cor contra el sexse femení?

Pensi que la seva mare és dona, la seva esposa (si la té) també ho és, si té germanas o filles, també ho són i si llegexen aquestes coses d'un ésser que volen tant i que té aquesta opinió d'elles els pot provocar un gran dolor, sobretot a la seva benvolguda mare.

Pensi seriosament i si el problema és molt greu i li ocasiona aquest mal estar que sembla li ha de fer patir tant, posis en mans d'un professional, que cossas més difícils s'han solucionat.

Frente al cambio climático: ACTÚA YA!


http://apagon15n.blogspot.com/

Con ocasión de la presentación del Informe científico de las Naciones Unidas sobre cambio climático en Valencia, numerosas organizacionesecologistas, sindicales, sociales y ciudadanas del Estado español convocamos un


apagón
el 15 de noviembre
de 20h a 20,05h


con el lema:


Frente al cambio climático: actúa ya



Invitamos a sumarse a cuantas personas y entidades deseen llamar la atención de la sociedad de las instituciones sobre la necesidad de tomar medidas urgentes ante esta grave amenaza.










Record inversor de la Generalitat en el Baix Llobregat para el 2008




Martorell

El proyecto prevé 362 millones para la comarca, un 25% máque este año. La potabilización del agua, centros educativos y el ferrocarril serán las prinicipales partidas.



Artículo publicado en el diario El Far.


9/11/2007 (Altres)