jueves, 15 de noviembre de 2007

Article del Sr. Maudili Prieto en L'Informador" de Martorell

Avui he tingut ocasió de llegir l'article del Sr. Maudili Prieto en “L’Informador” de Martorell i he arribat a la conclusió que aquest senyor té un problema important.

Mai està d'acord amb no-res i per descomptat que el seu problema més greu és que està sempre en contra de les dones.

Entre altres coses s'atreveix a dubtar de la primera detenció que els Mossos han fet i que va ser un home que havía maltractat la dona i els seus fills, pel sol fet que, segons ell, els Mossos s’han tornat tant femenins que ja no responen a éstimuls masculins ????

També s'atreveix a dir que:

“el Sr. Joan Saura i el seu segon a ICV i a Interior, Sr. Joan Boada, han impregnat de tant color violeta el cos suposadament nacional de Catalunya que no saben distingir entre una mentida d’una dona desquiciada i un maltractament de veritat”

Déu meu, ¿Que li ha passat a vosté amb les dones, Sr. Prieto? ¿Quina causa tan greu li ha ocasionat aquest odi tan profund que té en el seu cor contra el sexse femení?

Pensi que la seva mare és dona, la seva esposa (si la té) també ho és, si té germanas o filles, també ho són i si llegexen aquestes coses d'un ésser que volen tant i que té aquesta opinió d'elles els pot provocar un gran dolor, sobretot a la seva benvolguda mare.

Pensi seriosament i si el problema és molt greu i li ocasiona aquest mal estar que sembla li ha de fer patir tant, posis en mans d'un professional, que cossas més difícils s'han solucionat.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Per mi les opinions d'algú que diu coses així tenen importància zero.

Anónimo dijo...

Desgraciadamente también las personas con estas ideas homófobas y sexistas tienen una tribuna privilegiada para vomitarlas y, además, pueden hacer creer que, por el solo hecho de estar reflejadas en un papel, son dignas de ser seguidas.

No se si lo que dice puede ser constitutivo de delito contra las mujeres, pero si creo que hay asociaciones en Martorell que podrían revisar sus escritos.

Además, el curriculum que me han explicado de este sr. es lo suficientemente jugoso para ver que es un inadaptado que dispara contra todo lo que se mueve sin importarle si dice verdad o no.

Preguntad en Badalona por este sujeto...

Anónimo dijo...

Ai el meu Maudili que vol ser de gran com els seus (i meus) mestres Sostres i Losantos... ques monuuuuu!

Anónimo dijo...

A veure si el converboter s'actualitza més sovint... Treballi sr converboter que molt ens costa als Martorellencs

Anónimo dijo...

bones! bé jo he escrit un article al meu blog i que ja l'he enviat a aMartorell.com.

Anónimo dijo...

Para llopis,
Aquí també pots enviar els teus articles i segur que seran publicats. Jo he enviat algúns tanbé