lunes, 5 de noviembre de 2007

Nova Comissaria dels Mossos d'Escuadra

El PSC Martorell dona la benvinguda al desplegament dels Mossos

Entra en funcionament la comissaria que no volia l´alcalde Esteve
La nova comissaria de Martorell es resultat d´un projecte gestionat des de l´anterior govern municipal tripartit, la bona coordinació del qual amb el govern d´esquerres dela
Generalitat ha permès que des del passat dia 1 de novembre el desplegament de la Policia de la Generalitat - Mossos d´Esquadra sigui una realitat.

Aquesta comissaria no va ser volguda per l´actual alcalde Salvador Esteve quan estava a l´oposició i posava entrebancs a qualsevol projecte beneficiós pel municipi.

Des del passat dijous, doncs, els Mossos han començat a exercir les competències de seguretat ciutadana, ordre públic i policia judicial a les comarques de l´Alt i el Baix Penedès, el Garraf i la part del Baix Llobregat on encara no estaven desplegats, entre elles l´Àrea Bàsica Policial que encapçala Martorell i que dona servei també als municipis Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

Com d´altres projectes impulsats per l´anterior govern, aquest referma la capitalitat de Martorell, que esperem que no quedi ressentida per la manca d´activitat i de pes polític del actual ajuntament convergent.

Per altra banda, la defensa que fa el PSC de les policies de proximitat va fer que plantegés la ubicació de la caserna de la policia local al costat de la de mossos, en un edifici definitiu, modern i amb tots els recursos necessaris. Aquesta opció l´alcalde Esteve l´ha tirat enrera posant a la Policia local “provisionalment”, però per “un període de 10 anys com a mínim”(!) a Ca´n Oliveras. La manca de planificació i el anar posant nyaps ja s´estan mostrant com a marca de fàbrica de l´actual govern.

En tot cas, el PSC dona la benvinguda als Mossos al nostre municipi i es mostra satisfet d´haver contribuït a portar més seguretat i millor qualitat de vida a Martorell i a la zona nord de la comarca.