miércoles, 7 de noviembre de 2007

No surto de la meva sorpresa

Avui he rebut el Butlletí Informatiu Municipal nº 134 corresponent al mes de Novembre del 2007 i entre altres articles informen, en la pàgina 2, que “Martorell tindrà cursos gratuïts per formar treballadors familiars”, una iniciativa que la he trobada molt correcta i encertada.

Però com ha estat la meva sorpresa que al final de l'article deia:

“Las places són limitades i el període d’inscripció s’acaba el dia 30 d’octubre.”

M'he mirat bé el butlletí per si m'havia equivocat de data, però no, és el del mes de Novembre i no ho acabo d'entendre.

Espero que sigui un error (que a tots ens pot passar, com sembla que va passar en el butlletí d’Octubre als tècnics de Regió 7 amb l'article del PSC), doncs si no és així, ¿com et pots inscriure, si quan t'informa l’Ajuntament el període d'inscripció ja ha passat?.

Si des l’Ajuntament tot ho fan així, ja m'explicaràs qui anirà al curset.

Potser hi aniran solament les persones que a ells els interessi i que els avisin amb antelació?
(a això se li diu “endoll pur i dur”). Que no ens passi res en aquests pròxims anys.

Una salutació

Joan Rosiñol

Hem fet rectificar a l'Esteve

Si heu rebut el butlletí municipal d'aquest mes, veureu que s'ha publicat íntegre l'article que ens van censurar l'octubre, juntament amb el de novembre.

La pressió del PSC ha donat resultat, aixó era una de les coses que exigíem. Esteve però, no ha assumit cap respònsabilitat política en les declaracions que ha fet fer a la regidora, amb lo que continuarem exigint-la.

Salut!

Toni Mantis