miércoles, 21 de noviembre de 2007

Els projectes socialistes tiren endavant


Martorell, 21/11/2007

Ahir dia 20 ens va visitar el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal. Es tractava d’una visita d'obres de la primera fase de l'estació intermodal, que ja està pràcticament acabada. El va acompanyar Bernardo Solá, tècnic
I l’alcalde?
Esteve no va ser present per rebre al conseller. Ahir a la tarda hi havia a Barcelona el show refundador d’Artur Mas, segurament més mediàtic i per alguns més interessant que el que pugui passar a Martorell...responsable del projecte.

Aquesta actuació es va iniciar gràcies a la coordinació entre els tripartits d’esquerres de la Generalitat i de Martorell i el central de Zapatero.

És una mostra més de com s’està fent un esforç com mai en inversió en infraestructures, i de com amb els governs d’esquerres Catalunya assolirà els equipaments que necessita, encara que manca molt esforç per trencar la desídia de 23 anys de governs convergents a Catalunya, que ara estem pagant els catalans i catalanes.

El projecte inicial de CiU (el “mur de la vergonya” i un simple intercanviador) es va convertir gràcies a les gestions socialistes en una moderna estació intermodal que a més està transformant positivament tot un Barri, el de Can Carreres.