miércoles, 21 de noviembre de 2007

Els projectes socialistes tiren endavant


Martorell, 21/11/2007

Ahir dia 20 ens va visitar el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal. Es tractava d’una visita d'obres de la primera fase de l'estació intermodal, que ja està pràcticament acabada. El va acompanyar Bernardo Solá, tècnic
I l’alcalde?
Esteve no va ser present per rebre al conseller. Ahir a la tarda hi havia a Barcelona el show refundador d’Artur Mas, segurament més mediàtic i per alguns més interessant que el que pugui passar a Martorell...responsable del projecte.

Aquesta actuació es va iniciar gràcies a la coordinació entre els tripartits d’esquerres de la Generalitat i de Martorell i el central de Zapatero.

És una mostra més de com s’està fent un esforç com mai en inversió en infraestructures, i de com amb els governs d’esquerres Catalunya assolirà els equipaments que necessita, encara que manca molt esforç per trencar la desídia de 23 anys de governs convergents a Catalunya, que ara estem pagant els catalans i catalanes.

El projecte inicial de CiU (el “mur de la vergonya” i un simple intercanviador) es va convertir gràcies a les gestions socialistes en una moderna estació intermodal que a més està transformant positivament tot un Barri, el de Can Carreres.



6 comentarios:

Anónimo dijo...

Mira que majo sale el MARIDO DE LA PELUQUERA DE LA DORA

Anónimo dijo...

Otra actuación del PSC que ayudará a que los residentes del Barri de Can Carreres y del C/ Montserrat puedan empezar a disfrutar de su barrio y que, quando acaben las obras, convertirá Can Carreras en el "rovell de l'ou" de Martorell. Ahora falta que vuelvan a empezar los trabajos en el Ateneu (parados por CIU) y que se decida como va a quedar el solar del sindicato, (cuidado con eso que podemos perder algo más que el tres por ciento).

Anónimo dijo...

Estos escritos hacen una peste a whisky a las ocho de la mañana que te echan para atras

Anónimo dijo...

Que yo sepa los ordenadores no emiten olores... ¿no será que ti jersey se ha impregnado del olor del bar?

Anónimo dijo...

No, simplemente que hay personas a las cuales el aliento les huele a whisky hasta cuando hablan por telefono y como todo se pega, menos la hermosura, quizas el olor impregnado de articulos anteriores queda todavía en la atmósfera... por eso me ha venido la bocanada a whisky garrafero de oferta en el Carrefour.

Anónimo dijo...

Es igual que el alcalde no estuviera, para lo que hace... Para esto está su delfín el ''pelucas'' Fonollosa representándole