domingo, 15 de marzo de 2009

PAS DE VIANANTS

PUBLICAMOS ESTE E-MAIL QUE NOS HA ENVIADO UN CIUDADANO DE MARTORELL

Fa mes de una setmana vaig enviar al ajuntament de Martorell un mail demanant que es coloqués un pas de vianants a la entrada de Martorell venint per la carretera de Piera.

Vaig esperar 3 dies i no vaig rebre cap resposta i vaig tornar a intentar-ho enviant un nou mail, pero res, l´Ajuntament té massa feina com per respondre els mails dels ciutadans.

Ja ha passat mes de una setmana i el pasotisme es l´unic que hem pasa pel cap quan obro el correu i veig que res de res.

Envio aquest mail per denunciar 2 coses :

1- Es necesari colocar un pas de vianant en aquesta entrada de martorell ( rotonda del parc Europa ) ja que hi ha gent gran que creua i ha de estar molta estona per passar i , quan passa, ha de correr per no ser atropellat. Les tres altres sortides estan amb pas de vianant menys aquesta.

2- També vull denunciar el pasotisme que expressa l´ajuntament davant les peticions dels martorellencs. Si aquest mail l´enviés en temps de eleccions estic segur que aquest pas ja estaria posat fa temps i el mail haguès estat ja contestat.

Si nosaltres no paguessim els nostres impostos de ben segur que seriem sancionats pero a la hora de que l´ajuntament es posi mans a la feina sembla que tot son obstacles.

Indignant tot plegat !!

Si us plau !!! Poseu un pas de vianants i no espereu que algu sigui atropellat !!!!

GRACIES