domingo, 15 de marzo de 2009

PAS DE VIANANTS

PUBLICAMOS ESTE E-MAIL QUE NOS HA ENVIADO UN CIUDADANO DE MARTORELL

Fa mes de una setmana vaig enviar al ajuntament de Martorell un mail demanant que es coloqués un pas de vianants a la entrada de Martorell venint per la carretera de Piera.

Vaig esperar 3 dies i no vaig rebre cap resposta i vaig tornar a intentar-ho enviant un nou mail, pero res, l´Ajuntament té massa feina com per respondre els mails dels ciutadans.

Ja ha passat mes de una setmana i el pasotisme es l´unic que hem pasa pel cap quan obro el correu i veig que res de res.

Envio aquest mail per denunciar 2 coses :

1- Es necesari colocar un pas de vianant en aquesta entrada de martorell ( rotonda del parc Europa ) ja que hi ha gent gran que creua i ha de estar molta estona per passar i , quan passa, ha de correr per no ser atropellat. Les tres altres sortides estan amb pas de vianant menys aquesta.

2- També vull denunciar el pasotisme que expressa l´ajuntament davant les peticions dels martorellencs. Si aquest mail l´enviés en temps de eleccions estic segur que aquest pas ja estaria posat fa temps i el mail haguès estat ja contestat.

Si nosaltres no paguessim els nostres impostos de ben segur que seriem sancionats pero a la hora de que l´ajuntament es posi mans a la feina sembla que tot son obstacles.

Indignant tot plegat !!

Si us plau !!! Poseu un pas de vianants i no espereu que algu sigui atropellat !!!!

GRACIES

3 comentarios:

Toni Soler dijo...

El alcalde Salvador Esteve estaría inaugurando alguna cosa y no ha podido atender su petición, con tanta medalla le cogerá, sin duda, mal de espalda

Anónimo dijo...

No me extraña que no contesten, a ellos les importa un pito lo que quieran los ciudadanos de Martorell.

Como tienen la mayoría absoluta y el pueblo les ha votado para que así sea, se ven con la capacidad de hacer lo que les de la gana y si no les gusta lo que es dicen, pasan de largo y a otra cosa nmariposa.

Anónimo dijo...

Crec que donar un marge de 3 dies perque un Ajuntament et respongui, es una bejenada!!! Apart que no es pot anar imposant les coses, ja que tot requereix d'un estudi de viabilitat per saber si es factible fer-ho. Ja sap si la normativa de seguretat viaria permet possar allà el pas de peatons???
Una mica de paciència, i menys criticar per criticar.


londoneer