miércoles, 24 de septiembre de 2008



¿Els “altres”? Salvador Esteve: excuses de mal gestor


La culpa de que a Martorell es facin les coses malament o estigui tot aturat sempre és “dels altres"

NOTA DE PREMSA 24/09/2008

¿Els “altres”? Salvador Esteve: excuses de mal gestor

La culpa de que a Martorell es facin les coses malament o estigui tot aturat sempre és “dels altres”


Quan al butlletí municipal es va censurar al PSC (no una vegada, sinó dues, a l´octubre de 2007 i al juny de 2008), la culpa, segons Esteve, va ser "de l'empresa editora del bulletí municipal".


Quan CiU va enderrocar precipitada i sobtadament la caserna del Pont del Diable, al març del 2008, la culpa, segons Esteve va ser “de l´empresa que va fer la restauració”.


Ara, l´alcalde ja ens està dient que no es veu amb cor per afrontar les inversions que requereix la llei de Barris, més enllà del que s´està fent ara perquè el va deixar enllestit el tripartit d´esquerres (la reforma de la carretera). ¿La culpa, segons Esteve? “De la Generalitat”.


Altra cosa que no s´ha fet és el nou camp de gespa a Torrent de Llops que necessita l´esport de base de Martorell, que havia d´estar acabat aquest mes, segons es va comprometre el govern municipal. L´obra ni tan sols ha començat, com va denunciar el PSC en una pregunta al ple on es destapaven altres desgavells a la gestió del futbol base.


¿La culpa? Segons l´alcalde, de “l´empresa que va fer la via del TGV”!


Ja està bé, senyor Esteve. Reconegui que no se´n surt. No ha estat capaç de tirar endavant el projecte del nou camp de futbol. Entre d´altres coses, es van equivocar al fer el projecte, una de les causes dels endarreriments. Les altres causes? La desídia, la manca de voluntat política? N´hi ha per triar.

Prou d'excuses, senyor Esteve? Que no és vostè responsable (?) de la gestió municipal?