miércoles, 7 de noviembre de 2007

No surto de la meva sorpresa

Avui he rebut el Butlletí Informatiu Municipal nº 134 corresponent al mes de Novembre del 2007 i entre altres articles informen, en la pàgina 2, que “Martorell tindrà cursos gratuïts per formar treballadors familiars”, una iniciativa que la he trobada molt correcta i encertada.

Però com ha estat la meva sorpresa que al final de l'article deia:

“Las places són limitades i el període d’inscripció s’acaba el dia 30 d’octubre.”

M'he mirat bé el butlletí per si m'havia equivocat de data, però no, és el del mes de Novembre i no ho acabo d'entendre.

Espero que sigui un error (que a tots ens pot passar, com sembla que va passar en el butlletí d’Octubre als tècnics de Regió 7 amb l'article del PSC), doncs si no és així, ¿com et pots inscriure, si quan t'informa l’Ajuntament el període d'inscripció ja ha passat?.

Si des l’Ajuntament tot ho fan així, ja m'explicaràs qui anirà al curset.

Potser hi aniran solament les persones que a ells els interessi i que els avisin amb antelació?
(a això se li diu “endoll pur i dur”). Que no ens passi res en aquests pròxims anys.

Una salutació

Joan Rosiñol

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Què inútils que són els de CIU! Que es pensen que la gent de Martorell ens és igual el poble i passem de mirar-nos el butlletí? Efectivament, només es poden haver assabentat de les ajudes el "amiguets" dels que ho han fet. Aquests sí que poden cantar "amigos para siempre". I a la resta dels mortals, que ens dónguin pel sac?.
QUINA BARRRRRRRRAAAAAAAAA!!!!!!

MK

Anónimo dijo...

Estas cosas ya pasaban cuando estuvieron estos mismos durante 16 años y por lo visto no han cambiado.

Mala suerte Martorell

Ramón

Anónimo dijo...

El que ultimament está passant a Martorell es que la buidó d'idees i l'abandó de les seves funcions del Alcalde Esteve de les seves funcions i responsabilitats en vers d'un grupet de "mangoneadores" tinent-alcaldistes de Martorell fa que tant sols es fagin cosses a correcuita i sensa planificar. Van sempre per darrera de les necesitats dels ciutadans i nomes van per endavant quan les necesitats son les seves. Qui de Martorell s'ha assebentat d'aquesta convocatoria de cursos de formació??? Tant sols les persones que, a dit, han estat assignades per ells.

Per cert MK es diu: BAAAAGGGGGGAAAAAA!!!