miércoles, 30 de septiembre de 2009

NOTA DE PREMSA



Martorell, 29 de setembre de 2009
El Futbol Sala Martorell necessita una solució



Davant el trencament per part de CIU del conveni signat amb el FS Martorell i del pla de viabilitat acordat, el primer secretari socialista manifesta que el PSC "sempre ha pres les mesures que han estat al seu abast per tal de millorar la situació del FS Martorell" i denuncia l’actitud "partidista i irresponsable" de CiU


El PSC considera que els recursos econòmics públics del Patronat d’Esports han d’anar adreçats sobre tot a les activitats d’esport base, d’interès social o que puguin beneficiar de forma directa o indirecta al major nombre de martorellencs, amb una distribució justa i també amb oportunitats per altres activitats minoritàries.


El Futbol Sala Martorell és una entitat esportiva privada, sobirana, autònoma e independent, formada pels seus socis i representada per la seva Junta, la finalitat de la qual és prendre decisions i dirigir el club cap el seu propi futur.


L’acció de govern no hauria d’interferir en la direcció d’un club de futbol. Respecte a això el PSC té la consciència molt tranquil·la, perquè sempre ha pres les mesures que han estat al seu abast per tal de millorar la situació del FS Martorell.


Però davant la evidència de que l’entitat ha estat utilitzada de manera partidista i irresponsable per part de CiU, a aquesta formació se l’han de demanar responsabilitats.


Cal recordar que tant l’actual alcalde Salvador Esteve com el regidor Xavier Fonollosa, abans de les eleccions municipals de 2007 i davant d’una situació difícil del Futbol Sala, van criticar "l’escàs suport" del Patronat Municipal d’Esports al Futbol Sala, i fins i tot van demanar que si la llavors alcaldessa, màxima responsable del Patronat, "no estava a l’alçada, havia de plegar.

Ara que CiU governa, i davant d’una nova crisi del Futbol Sala, preguntem al alcalde i president del Patronat Municipal d’Esports, senyor Salvador Esteve:


·Vostè no és ara el màxim responsable? Vostè "ha estat a l’alçada" o hauria de plegar?

·Hem d’interpretar que vostès estant donant "escàs suport" al Futbol Sala? Que si no es tira endavant és perquè vostès no volen?

·Convocarà ara un ple extraordinari, com llavors reclamava, perquè puguem tots esbrinar les causes i aclarir responsabilitats?


Tot i així, des del PSC encoratgem a l’alcalde Salvador Esteve a que no llenci la tovallola i que aporti, de la ma dels socis, les solucions que han de permetre als martorellencs i martorellenques practicar i gaudir d’aquest esport.


Volem deixar clar que els convenis estan per complir-los i fer-los complir i que les oportunitats s’han d’aprofitar. Que CiU s’apliqui ara les seves paraules i no vulgui fer-se publicitat parlant sobre "la seva bona gestió", fins i tot fent esment de dades econòmiques, quan una de les raons al·legades per trencar el conveni és la falta d’aquestes dades. És incoherent, ja que si en parla les ha de presentar.


Però, per damunt de tot, els i les socialistes de Martorell desitgem i confiem en un millor futur pel futbol sala a Martorell i per tot l’esport de la nostra ciutat.


Xavier Gonzàlez Abad
Primer Secretari del PSC de Martorell

No hay comentarios: