sábado, 8 de mayo de 2010

Una reunió de veïns del Torrent de Llops fa paleses les il•legalitats comeses en l'Assemblea General del 25 de Gener de 2010

La reunió que van fer els veïns del barri del Torrent de Llops el passat 30 d'Abril en el Complex Educatiu va fer paleses les il•legalitats comeses en l’Assemblea General del 25 de gener per part de l'actual junta, segons que expliquen el grup de veïns que van convocar l'acte.

A la reunió van assistir-hi socis i veïns del barri de Torrent de Llops i un assessor legal, així com dos membres de l'equip que il•legalment formen la junta directiva actual de l'Associació, la Sra. Isabel Sanjuán i el Sr. Antonio Naranjo.

En la reunió es va fer evident que l'equip que il•legalment forma la junta actual ha vulnerat:

 els Estatuts de l'Associació,
 el Codi Civil català i
 la Llei Orgànica 1/2002 del 22 de Març, reguladora del dret d'Associacions.

Per tant la candidatura legalment guanyadora amb caràcter general va ser la llista de Carlos Hernández, amb un total de 91 vots.

La candidatura de Gregòria Ochoa va obtenir 45 vots.

Una vegada feta aquesta exposició, els membres de la junta actual que van assistir a aquesta reunió, el Sr. Antonio Naranjo i Sra. Isabel Sanjuán, van confirmar que el seu assessor legal ja els ha informat de totes les il•legalitats que van cometre.

Els veïns que van convocar la reunió van dir que són conscients que aquestes anomalies s'han d'arreglar i que així ho faran amb el suport de tots els socis i veïns del barri del Torrent de Llops als quals van representar.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

¿Que pasa con esta asociación?
¿Por qué hay una Junta ilegal?
¿Por qué permiten los vecinos de ese barrio que les dirijan personas que no son del barrio?

José Luis dijo...

¿Quién es esa Gregoria Ochoa que dice tantas mentiras y hace tantas trampas?
Se la tiene que desenmascarar y que todo el mundo sepa lo que hace y cómo lo hace

María dijo...

Las leyes están para cumplirse y si estos tipos se las han saltado debe de denunciarse en los juzgados. Yo os apoyo chicos, las cosas no pueden dejarse porque gracias a Dios estamos en un estado de derecho y no se puede ir atropellando a la gente porque no te guste su cara o algo parecido.

Un vecino del Torrent dijo...

¿Cómo va el tema? Me gustaría que nos fuerais informando. Es importante este tema para todos los vecinos del Torrent de Llops.